Maaliskuun SNY-paketti oli tänään noudettavissa postista. Sain vinkkiä jo päivällä, että paketti saattaisi olla postissani vielä tänään. Ja odotus palkittiin. Paketti sisälsi kaikkea ihqua :)
150g Sirdar Snuggly Babybamboo lankaa, kerroslaskurin (tämä tuli tarpeeseen), levyn lontoonraesuklaata (tämän vien huomenna töihin, saan syödä kaiken yksin heh), paperimassasta tehdyt enkelin siivet sekä kortin. Ennenkuin ehdin lukea edes korttia, jossa vinkattiinkin slipoverin ohjetta langalle, heti langan nähtyäni ajattelin, että tästä tulee pojulle liivi kesän juhliin. Paketti oli aivan mahtava ja erityisesti tuo lanka on juuri minua ;). Halausta taas sinne SNY:n suuntaan, tämä ilahdutti kovasti :)

1366872.jpg

*******************************

Ja sitten muihin aiheisiin ;)
Oma sliparini takakappale on melkein valmis. Olen tehnyt sitä muutaman kerroksen iltavauhtia ja olen jokseenkin varma, että siitä tulee liian suuri. Aion kuitenkin sitkeästi sen tehdä melkein valmiiksi, jotta näen missä mennään. Haltijantakki taas on auttamattomasti jäissä. Viikonloppuna täytyisi yrittää saada loputkin tehtyä ja ommella kappaleet yhteen.